Banner 980x90

Kvalitatīvas siltumnīcas arī Tavam dārzam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Siltumnīcu būve un uzturēšana no Tevis prasa lielu ieguldījumu, tomēr  ilgtermiņā atmaksājas, sniedzot Tev veselīgu un paša audzētu pārtiku. Siltumnīcas palīdz ātrāk izaugt augiem, kuriem nepieciešami labvēlīgāki laikapstākļi, piemēram, tomātiem un agrajām zemenēm. Tomēr, ja neesi vēl pārliecināts, vai arī savā dārziņā vēlies siltumnīcu, iespējams, šie iemesli palīdzēs Tev izlemt.

Kāpēc izvēlēties siltumnīcu?
- Ietaupi naudu uz pārtikas precēm – siltumnīcas palīdzēs nodrošināt dārzeņus un augļus gan vasarā, gan arī aukstajos mēnešos (produktus sasaldējot)  Tev un Tavai ģimenei,
- Pasargā augus – siltumnīca pasargā Tavus augus no krasām laikapstākļu izmaiņām, piemēram, lietus gāzēm, krusas, aukstuma, spēcīga vēja, kas ļauj Tev būt elastīgam savā dārza darbu grafikā.
- Izveido augiem piemērotu vidi – vairums dārzeņu un citu zaļumu labāk aug siltos un mitros apstākļus, ko siltumnīcā vari viegli nodrošināt.
- Veido sava dārza ainavu arhitektūru viegli – dažādu formu siltumnīcas Tavā dārzā var izskatīties organizēti un pievilcīgi, kā arī tas ir interesants veids, kā noformēt savu saimniecību.
- Improvizē ar tās formu – Ja Tev patīk unikālas lietas, tad Tu vari uzbūvēt oriģinālas formas siltumnīcu pats pēc saviem ieskatiem un dārza platības.
- Nodrošini vienu vietu visiem dārzkopības instrumentiem – daži cilvēki izvēlas dārzkopības piederumus glabāt pagrabā vai speciāli šim nolūkam paredzētos šķūnīšos. Tomēr savu siltumnīcu vari izveidot tā, lai tajā dārza piederumiem būtu paredzēta vieta.

Xnet.lv piedāvātās siltumnīcas un lecektis lieliski iederēsies Tavā dārzā
Xnet.lv ir viens no lielākajiem interneta veikaliem Latvijā, kas saviem klientiem nodrošina tikai augstākās klases servisu no preces iegādes līdz piegādes brīdim. Xnet.lv piedāvājumā atrodamas vairāku veidu siltumnīcas un to aprīkojums:
- polikarbonāta siltumnīcas;
- plēves siltumnīcas ar polikarbonāta pārklājumu;
- alumīnija karkasa siltumnīcas;
- ejas atdalītāji;
- laistīšanas sistēmas un iekārtas;
- ūdens tvertnes;
- zālāja režģi;
- krāsnis u.c.

Savu "palīgu" dārzkopībā Tu vari izvēlēties pēc vairākiem kritērijiem:
- zīmola;
- augstuma;
- garuma;
- platuma;
- pārklājuma;
- rāmja materiāla;
- pagarinājuma.

Ienāc www.xnet.lv, kur sadaļā "Dārzs" Tu atradīsi lieliskas kvalitātes siltumnīcas un to aksesuārus, kā arī citas preces dārzam, kas noderēs gan darbam, gan atpūtai. Nevainojamai preču kvalitātei un izcilam servisam izvēlies Xnet.lv – interneta veikalu, kas rūpējas par saviem klientiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)