Banner 980x90

Kalsnavas pagastā notiks balvu izcīņa zemledus makšķerēšanā

17.februārī Kalsnavas pagastā 17.februārī notiks balvu izcīņa zemledus makšķerēšanā, informē laikraksts "Stars".

"Dalībnieku pulcēšanas un reģistrācija notiks Jaunkalsnavā, laukumā pie skolas, līdz pulksten 8.00. Sacensību norises vieta vēl tiks precizēta, un tā būs vai nu Kalsnavas ezers, vai Krievciema karjers", stāsta pasākuma organizators Viktors Ūdris.

Sacensību dalībnieki sacentīsies individuāli, atsevišķi tiks vērtēti vīri, sievas un jaunieši. Uzvara tiks piešķirta dalībniekam ar lielāko noķerto zivju svaru, bet vienāda svara gadījumā veiksies tam, kas būs noķēris lielāko zivi, "Staram" norāda Ūdris.

Svarīgi ir iepazīties ar sacensību nolikumu. Līdzi jāņem derīga makšķernieka karte. Makšķernieki drīkst izmantot vienu makšķeri, kas aprīkota ar mormišku, žibuli vai trīsžuburīti. Dzīvās zivtiņas ēsmai izmantot ir aizliegts. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)