Banner 980x90

Kalsnavas pagastā norisināsies balvu izcīņa pludiņmakšķerēšanā

31. augustā visi pludiņmakšķerēšanas entuziasti tiek aicināti piedalīties sacensībās Aiviekstes upē, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldībā.

Sacensību mērķis ir popularizēt makšķerēšanu kā veselīgu un pieejamu sporta veidu, kā arī noteikt labākos sportistus šajā sporta veidā.

Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija Jaunkalsnavā skolas laukumā līdz plkst.7.00.

Sacensības ir individuālas, kur atsevišķi tiek vērtēti vīriešu, sievu un jauniešu rezultāti. Uzvar dalībnieki ar lielāko noķerto zivju svaru. Vienāda svara gadījumā ar lielāko noķerto zivi. Apbalvo pirmo trīs vietu ieguvējus jauniešiem, sievietēm un vīriešiem ar diplomiem un piemiņas balvu.

Vairāk informācijas pa tālr.: 26590209 (Viktors Ūdris)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)