Banner 980x90

Izsludināta aptauja par Madonas pašvaldības mājaslapu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Madonas novada dome aicina iedzīvotājus izteikt viedokli un aizpildīt aptauju par pašvaldības mājaslapas "www.madona.lv" saturu, dizainu un tajā pieejamo informāciju, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Aptauja ir anonīma un iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Aptauja atrodama pašvaldības mājaslapā.

Kā aģentūru LETA informēja Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone, pirms diviem gadiem tika izveidota šī dizaina mājaslapa, līdz ar to pavisam jaunu lapu pašvaldība veidot nedomā. Aptaujas mērķis ir uzzināt, cik mājaslapa ir parocīga, cik viegli vai grūti ir tajā orientēties, kā arī noskaidrot iedzīvotāju ieteikumus.

"Lielus finanšu ieguldījumus negrasāmies veikt, bet gan iespēju robežās uzlabot esošo lapas struktūru, vērā ņemot aptaujas rezultātus. Ik pa laikam uzlabojam lapas struktūru, bet vien ar mūsu pašu viedokli nepietiek, jo galvenais ir, lai lapas apmeklētājiem būtu viss ērts un saprotams," uzskata Miķelsone.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)