Banner 980x90

Interneta veikals samazinās iepirkšanās laiku vismaz par 50%

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ziemassvētku laikā katrs cilvēks pavada dāvanu meklējumos aptuveni piecas stundas. Šis laiks ir nepieciešams, lai apmeklētu dažādus veikalus un salīdzinātu preču klāstu un cenas. Protams, jo vairāk dāvanu ir nepieciešams, jo laikietilpīgāka ir iepirkšanās. Tāpēc daudzi cilvēki jau ir novērtējuši interneta veikalu jeb e-komercijas priekšrocības.

Kad decembris ir jau sācies un veikalos katru vakaru ir garas rindas, bet brīvo laiku gribas pavadīt kopā ar tuvajiem cilvēkiem, iepirkšanās internetā kļūst par labu alternatīvu staigāšanai pa tirdzniecības centriem. Interneta veikals dāvā iespēju iegādāties nepieciešamās dāvanas visiem draugiem un ģimenes locekļiem, nepametot savu istabu. Ērta un ātra iepirkšanās siltā mājā ļauj izbaudīt Ziemassvētkus bez drūzmēšanās un steigas.

Trīs iemesli, kāpēc šogad izvēlēties iepirkties internetā
- Interneta veikals vienuviet apkopo preces, kas parasti tiek pārdotas atsevišķi. Lai vienā dienā iegādātos jaunu apģērbu, smaržas, rotaļlietas un viedtālruni, būs nepieciešams apstaigāt vairākus veikalus, kas ne vienmēr atrodas viens otram blakus. Taču, izmantojot interneta veikala pakalpojumus, Jūs varēsiet mazāk nekā stundas laikā izvēlēties dāvanas katrai gaumei un visām vajadzībām.
- Kārtīgs interneta veikals nodrošina klientu ar informāciju par precēm un ražotājiem. Iepērkoties tiešsaistē, Jums nav jāmeklē konsultants – viss, kas jāzina par preci, ir Jūsu acu priekšā. Turklāt nepieciešamības gadījumā Jūs varat meklēt papildu informāciju internetā un veikt apdomīgu izvēli.
- Pircēja tiesības tiek aizsargātas saskaņā ar Latvijas likumdošanu. Izvēloties par labu e-komercijai, Jūs ne ar ko neriskējat, bet iegūstat vairākas priekšrocības!

Hansapost.lv – tūkstošiem dažādu preču Ziemassvētku dāvanām
Interneta veikals Hansapost.lv ir viens no vecākajiem e-komercijas pārstāvjiem Latvijā. Tas labi pārzina vietējo tirgu un piedāvā populāras preces par draudzīgām cenām. Šajā veikalā ir iespējams iegādāties dāvanas gan bērniem, gan pieaugušajiem, turklāt Jūs varat atrast tādas preces, kas iepriecinās katru, atkarībā no interesēm un vēlmēm.
- Tie, kuriem patīk praktiskas dāvanas, novērtēs preces mājai, skaisto mājas tekstilu un interjera aksesuārus.
- Tehnikas fani būs priecīgi par jauniem viedtālruņiem, planšetdatoriem, e-grāmatām un citiem elektroniskajiem brīnumiem.
- Tradicionālo dāvanu cienītājus iepriecinās plašs kosmētikas, smaržu un ķermeņa kopšanas līdzekļu klāsts.
- Bērni būs sajūsmā par interaktīvajām rotaļlietām, puzlēm, konstruktoriem un citām spēlēm.

Hansapost.lv piedāvā dažādas piegādes un nomaksas iespējas. Ienāciet www.hansapost.lv un uzziniet, kā pasūtīt nepieciešamāspreces. Interneta veikals ir labs palīgs Ziemassvētku laikā – izmantojiet to!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)