Banner 980x90

Gaisa temperatūra Latvijā no +13 līdz +28 grādiem; trešdien mazināsies temperatūras kontrasti

Rīga, 15.maijs, LETA. Otrdien dienas vidū gaisa temperatūra Latvijā ir no nepilniem +13 grādiem Daugavpilī un tās apkaimē, kur līst lietus, līdz +28 grādiem Vidzemes ziemeļrietumu daļā, tajā skaitā plkst.13 Ainažos termometra stabiņš bija pakāpies līdz +28,2 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Trešdien valsts dienvidaustrumos, sildot saulei, gaisa temperatūra pakāpsies augstāk, savukārt daudzviet citviet Latvijā kļūs nedaudz vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu vietām valstī īslaicīgi līs, iespējams arī pērkona negaiss, savukārt trešdien dienas laikā nokrišņu varbūtība būs maza. Naktī vietām - īpaši valsts dienvidaustrumu pusē - veidosies migla.

Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +7..+14 grādiem, dienā tā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem. Gaidāms lēns vējš un bezvējš, dienā piekrastē - jūras brīze. Mākoņu daudzums būs neliels un mainīgs.

Rīgā otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu iespējams īslaicīgs lietus, dienā saule mīsies ar mākoņiem un nokrišņi nav gaidāmi. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +13..+14 grādiem un dienā pakāpsies līdz +24 grādiem; nedaudz vēsāka diena būs jūras tuvumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)