Banner 980x90

Gada sākumā nojauks Madonas pilsētas estrādi

Valmiera, 1.dec., LETA. Nākamā gada sākumā nojauks Madonas pilsētas estrādi, šonedēļ lēmuši domes deputāti.

Vecā estrāde tiks nojaukta, lai tās vietā celtu jaunu, aģentūru LETA informēja domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos Zigrīds Gora (VL-TB/LNNK). Paredzēts, ka pie pati būvniecība varētu sākties tikai 2019.gada vasarā.

Gora vēl neminēja, cik jaunās estrādes celtniecība pašvaldībai varētu izmaksāt, un piebilda, ka tas būs atkarīgs no tā, cik vietvara varēs atļauties šim projektam tērēt.

Jau vēstīts, ka par estrādes rekonstrukciju tika runāts jau 2014.gadā, kad izskanēja iecere, ka jaunā estrāde varētu būt ar jumtu, lai pasākumus neietekmētu laika apstākļi. Tāpat izskanēja iecere, ka jumta balsta konstrukcijas varētu veidot no koka, jo tas iederētos dabiskajā ainavā, un skatuves konstrukciju veidot tā, lai tā varētu būt viegli pārveidojama dažādu pasākumu vajadzībām, kā arī aizskatuvē ierīkot grimētavu, ģērbtuves, labierīcības un konferenču zāli.

Estrāde Madonā celta padomju gados, un kopš tā laika nav piedzīvojusi vērā ņemamas rekonstrukcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)