Banner 980x90

Februāra vidū Mētrienas pagasta pasta nodaļa pārcelsies uz jaunām telpām

Rīga, 28.janv., LETA. No 14.februāra Madonas novada Mētrienas pagasta pasta nodaļa pārceļas uz jaunām telpām pagasta pārvaldē Mētru ielā 1, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Pasts" pārstāve Gundega Vārpa.

Jaunajās telpās Mētrienas pasta nodaļa piedāvās visus līdz šim pieejamos pasta pakalpojumus, kā arī preču sortimentu, kas pamatā tiks izvietots atvērtā tipa stendos, ļaujot ērtāk izvēlēties vēlamo pirkumu, teica Vārpa. Nodaļa jaunajās telpās būs aprīkota ar modernu kases sistēmu, elektronisko parakstu ierīci par sūtījumu saņemšanu, kā arī maksājumu termināli, ļaujot par pirkumu norēķināties ar banku maksājumu kartēm.

Mētrienas pasta nodaļas jaunajās telpās nodrošināta ērta piekļuve arī jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un apmeklētājiem ar kustību traucējumiem.

Nodaļas darbalaiks paliks nemainīgs.

Mētrienas pagasta klienti par pasta nodaļas adreses izmaiņām tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, informācija būs pieejama arī pasta nodaļas līdzšinējās telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)