Banner 980x90

BK "Madona/BJSS" komanda uzsāks čempionātu Latvijas 3.basketbola līgā

Foto: Madona24.lv
Foto: Madona24.lv

Ceturtdien, 8.oktobrī, plkst.19.30 ar spēli pret BJBS Rīga, savu čempionātu Latvijas 3.basketbola līgā, uzsāk BK "Madona/BJSS" komanda, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators Māris Gailums.

Šinī sezonā komandas ir sadalītas 2.grupās.

BK "Madona/BJSS" spēlē B grupā, kurā ir 9.komandas. Komandas BK "Madona/BJSS" sastāvu pārsvarā veido Madonas BJSS vecākās grupas basketbola audzēkņi. Komandas sastāvā ir arī jau vairākus gadus lielo basketbolu baudījušie spēlētāji -  kā Arturs Škute, Mareks Krēsliņš, Jurģis Juška. Komandas treneris Agnis Beķeris. Nāksim un atbalstīsim savējos jau 8.oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)