Banner 980x90

"Berendsen" produkti – labākā izvēle!

Ja Tev nepieciešami kvalitatīvi un moderni paklāji, tad noteikti jāizvēlas "Berendsen"! Tu atradīsi gan parastus gumijas vai tekstila paklājus, gan paklājus īpašiem gadījumiem – sarkano paklāju – vai varēsi pasūtīt paklāju ar uzdruku vai pat attēlu! "Berendsen" ir klientiem piemērots pilna servisa uzņēmums, kas padara ērtu ikdienu kā lieliem, tā arī maziem uzņēmumiem. Lai gan "Berendsen" galvenais darbības virziens ir tieši paklāju noma un serviss, tiek piedāvāti arī citi pakalpojumi un produkti. 

"Berendsen" piedāvā savus pakalpojumus vairākās grupās – paklāju noma un serviss, higiēnas serviss, mopu serviss un virtuves dvieļi. Kas attiecas uz paklāju servisu, tajā ietilpst gan paklāja noma, gan piegāde, kā arī paklāju mazgāšana, lai uzņēmumā vienmēr būtu tīra vide! Pieejami gan gumijas, gan tekstila un krāsainie paklāji.

Higiēnas serviss piedāvā ekskluzīvu un lietderīgu tualešu aprīkojumu, ko varēs pieskaņot ikvienam interjeram, jo "Berendsen" higiēnas preces piedāvā  10 dažādos toņos. Tāpat "Berendsen" piedāvā arī ko jaunu – mopu servisu. Slota-mops domāta tieši sausajai grīdas uzkopšanai. Pateicoties slotas šķiedrām, tā lieliski savāc visus putekļus un atvieglo grīdu tālāko uzkopšanu. "Berendsen" piedāvājumā atrast var arī tādus produktus kā virtuves dvieļi. Tie nepūkojas un lieliski uzsūc mitrumu, kas tad arī ir galvenās īpašības, kurām pievērš uzmanību, iegādājoties virtuves dvieļus!

"Berendsen" produkti – pareizā izvēle, lai ikdienu padarītu gan košāku, gan tīrāku! Gan mopu serviss, gan paklāju serviss nodrošinās uzņēmumu ar visu veidu nepieciešamo servisu – gan nomu, gan piegādi un tīrīšanu. Tā ir lieliska iespēja, kā rūpēties par tīru un sakoptu vidi un ietaupīt arī saimnieciskos izdevumus!
 
Ja esi nolēmis, ka vēlies izmanot "Berendsen" piedāvātos pakalpojums, ienāc mājaslapā Berendsen.lv, uzzini sīkāk par nepieciešamo pakalpojumu un sazinies ar "Berendsen" speciālistiem, lai pieteiktu sev vēlamo pakalpojumu. To vari izdarīt gan zvanot uz tālruni +371 675 000 75 vai arī rakstot uz e-pastu: info@berendsen.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)