Banner 980x90

Augustā notiks Madonas novada 5.jauniešu diena

Publicitātes foto/ Foto: Madona.lv
Publicitātes foto/ Foto: Madona.lv
 Jau piekto gadu pēc kārtas, Madonas novada jauniešu dome organizē vasaras lielāko pasākumu – Madonas novada Jauniešu dienu. Šogad tā norisināsies sestdien, 6.augustā, Madonā, Saieta laukumā.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, pasākums iesāksies ar svinīgu gājienu uz Mīlestības graviņu, kur jaunieši par godu Jauniešu dienas 5 gadu jubilejai iestādīs piecas lazdas. 

Dienas gaitā pasākuma apmeklētājus iepriecinās dažādas jauniešu muzikālās apvienības - "Melns uz Balta", Nadīna Stirniniece, "Forgotten Radio" un citi. Radošajās darbnīcās, ko nodrošinās Madonas novada jauniešu centru aktīvie jaunieši, būs iespēja uzzināt un iemācīties ko jaunu un interesantu.

Jauniešu dienas ietvaros varēs apmeklēt arī ES mājas Mobilo zināšanu ekspresi, uzspēlēt šahu vai dambreti, iegūt hennas tetovējumu un izmēģināt Homo Ecos velosipēdu ābolu sulas pagatavošanai.

Dienas vidū, plkst.15.00 startēs talantu konkurss "Kronis visam", kurā talantīgie jaunieši varēs demonstrēt savu talantu, uzstājoties uz skatuves, līdz 5 minūšu garā priekšnesumā. 

Organizatori parūpējušie par to, lai interesanti būtu visiem. Gaidāma auto – foto orientēšanās pa Madonas novadu,  foto orientēšanās pa pilsētu, strītbola sacensības Saieta laukumā,  tradicionālās Jauniešu dienas gleznas kopīga veidošana, atraktīvais foto stūris, mācību uzņēmumu tirdziņš un citas aizraujošas lietas.

Pēcpusdienā, Mārtiņš Stūrainis pastāstīs par veselīgu dzīvesveidu, sportojot un lietojot veselīgu  uzturu. Sportiski možu garu uzturēs arī skeitborda meistaru paraugdemonstrējumi. 

Vakara noslēgumā uzstāsies Madonas jauniešu grupa grupa "Tank Suit". Ar spilgtu uzstāšanos 5.Jauniešu dienas dalībniekus priecēs Agnese Rakovska no grupas "Triānas Parks". Dejas ritmos Saieta laukumu pieskandinās grupa "Solīda kompānija" no Cēsīm.

Pasākumā aicināti piedalīties jaunieši no visas Latvijas

Jauniešu centriem un citām jauniešu organizācijām piedāvāta iespēja sevi prezentēt ar radošajām aktivitātēm (darbnīcām, priekšnesumiem). Par to iepriekš jāvienojas ar organizatoriem (Luīze T. 26101638).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)