Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā – risinājums sarežģītās situācijās

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Publiskajā telpā, piemēram, uz ielas, drukātajā presē, kā arī žurnālos un elektroniskajā vidē sastopamies ar reklāmām, kas aicina pieteikties ātrajiem kredītiem. Katram ir zināms, kas ir ātrie kredīti, vai vismaz ir nojausma par tiem. Pēdējo 8 gadu laikā nebanku kredītdevēju skaits un to piedāvājums ir audzis aritmētiskā progresijā. 

Aplūkosim tuvāk vienu no kredīta veidiem: ātrie kredīti internetā – Livit.lv. Saskaņā ar Google datiem, tā ir viena no populārākajām meklētājā ievadītajām atslēgas vārdu kombinācijām aizņēmumu jomā.

Tehnoloģiju virzīts piedāvājums
Pirmie mēģinājumi Latvijā ieviest nebanku kredītdevēju pakalpojumus meklējami jau 2001. gadā, kad tika mainīts regulējums par finanšu plūsmu un kredītu izsniegšanu. Tas, tāpat kā elektronisko norēķinu sistēmu pilnveide, veicināja kreditēšanas jomas ātrāku attīstību. Līdz ar viedtālruņu kļūšanu par plaša patēriņa preci palielinājās klientu vēlmes un uzņēmēju piedāvājums elektronisko norēķinu jomās. Likumsakarīgi, ka ātrie kredīti internetā, piesakot tos no mājas datora, planšetdatora vai viedtālruņa sev ērtā vietā un laikā, ir kļuvuši par alternatīvu klasiskajiem banku sniegtajiem pakalpojumiem.

Priekšrocības ir prioritāte
Iepazīstoties ar aptauju rezultātiem par kredītņēmēju izvēlēto aizdevuma sniedzēju, kā nozīmīgākie tiek minēti trīs ārējie finanšu avoti: tuvinieki, bankas un nebanku aizdevēji. Pēdējais ir populārākais aizdevumu izsniedzējs vairāku iemeslu dēļ:
- vienkārša un ērta pieteikšanās elektroniskā veidā un ātra atbildes saņemšana;
- mazs birokrātiskais slogs (nav jāuzrāda izziņas un cita veida dokumentācija);
- pieteikties var jebkurš strādājošs darbspējas vecuma cilvēks ar stabiliem un regulāriem ienākumiem.

Kredītu salīdzināšana ar profesionāļiem ir ērta
Brīdī, kad ir pieņemts pamatots lēmums pieteikties aizdevumam, ir vērts veikt izpēti, novērtējot, kurš kredītdevējs ir atbilstošākais. Zināms, ka aizņēmums ietver ne tikai ieguvumu, bet arī saistības, kas obligāti jāizpilda. Ir vērts salīdzināt zināmāko kredītdevēju piedāvājumu, lai lemtu par labu kādam no kredītdevējiem. 

Uzticams palīgs lielāko kredītdevēju piedāvājuma salīdzināšanai ir portāls Livit.lv, kur iespējams salīdzināt kredītus, izmantojot plašu kritēriju kopu. Tā veidota, balstoties uz tipiskākajiem aspektiem, kas ir svarīgi katram klientam, piemēram:
- maksimālā piešķiramā aizdevuma summa;
- aizdevuma ņēmēja vecuma ierobežojums;
- aizdevuma mēneša un gada procentu likme;
- kredīta pieteikuma izskatīšanai nepieciešamais laiks;
- kredītdevēja klientu apkalpošanas servisa darbalaiks;
- vai pirmais kredīts ir pieejams bez maksas.

Salīdzini kredītus ar Livit.lv un atceries: aizņemies atbildīgi, nepārvērtējot savas iespējas izpildīt saistības ar kredītdevēju!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)