Banner 980x90

Ātrākais pārvietošanās veids pilsētā – velosipēds!

Sākoties vasarai, arvien vairāk cilvēku uz ielām devušies ar velosipēdiem, apzinoties, ka pilsētā tas ir ātrākais pārvietošanās veids. Taču, lai dotos ielās ar velosipēdu, pirmais solis ir pareizā un īstā velosipēda izvēle. Viss atkarīgs no Jūsu dzīves stila – vai Jūs mīlat braukt ātri, lēni, pa pilsētu vai tomēr pludmali?  Viena no vietām, kur velosipēdi pieejami tik tiešām plašā klāstā, lai atrastu īsto, ir interneta veikals Hansapost.lv.

Interneta veikalā velosipēdus ir viegli atrast pēc konkrētām kategorijām. Piedāvājuma klāstā šādi velosipēdi:
- apvidus velosipēdi;
- pilsētas velosipēdi;
- bērnu velosipēdi un aksesuāri
- skrejriteņi;
- papildus aprīkojums un piederumi, kas nepieciešami, lai ar velosipēdu būtu braukt pēc iespējas ērtāk, drošāk.

Kā izvēlēties sev piemērotāko? 
Hansapost.lv pie katra velosipēda ir izklāstīta visa nepieciešamā informācija, kas būs būtiska velosipēda izvēlē, piemēram, piedāvājumā par katru velosipēdu uzziniet
- velosipēdu pieejamās krāsas;
- rāmja un riepu izmērus;
- ātrumu pārslēdzēja raksturojumu; 
- bremžu raksturojumu;
- kā arī citus svarīgus kritērijus, pēc kuriem Jums ir vieglāk izvēlēties sev atbilstošo velosipēdu.

Sevišķi aktuāli noteikti būs saliekamie velosipēdi, jo šādu velosipēdu būs daudz vieglāk ievietot automašīnā, ienest un turēt dzīvoklī. Saliekamie velosipēdi ir arī daudz vieglāki un ērtāk uzglabājami. Tiem, kam velosipēds ir ne tikai pārvietošanās līdzeklis pilsētā, bet arī sporta veids, sevišķi aktuāli būs apvidus velosipēdi.  

Velosipēdu ražotāji
Ja velo lauciņā esat uz "Tu", tad Jums būs nozīmīgs arī velosipēda ražotājs. Interneta veikalā Hansapost.lv piedāvājumā ir dažādi sportistiem atbilstoši velosipēdi no vairākiem ražotājiem, piemēram, "Hoop Hacker", "Forester 26", "Drag ZX", "FUJI Nevada". Šie velosipēdi būs sevišķi izturīgi un ērti tālākiem pārbraucieniem, maratoniem vai citām sportiskām aktivitātēm.

Meklē īsto velosipēdu kopā ar Hansapost.lv
Interneta veikals Hansapost.lv saviem klientiem piedāvā dažādas atlaides un akcijas, piemēram, teju visiem velosipēdiem ir atlaide, sākot no 10%. Tāpat arī jāpiemin, ka vairākiem velosipēdiem dāvanā nāk kāds vērtīgs velosipēda piederums, piemēram, elektroniskais spidometrs, groziņš, vai kāds cits noderīgs aksesuārs.

Izvēlies sev piemērotāko velosipēdu – ieskaties interneta veikala Hansapost.lv plašajā preču piedāvājumā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)