Banner 980x90

Ātrais kredīts steidz palīgā, kad naudas uzkrājumi ir izsīkuši

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikdienā piemeklē dažādi tēriņi – paredzami un neparedzami. Plānotiem tēriņiem parasti nauda ikmēneša budžetā tiek ierēķināta, taču neparedzētiem tēriņiem tā dažreiz pietrūkst. Varbūt Tu vai Tavi draugi ir nonākuši situācijā, kad steidzami nepieciešami papildus naudas līdzekļi? Ja nav kam lūgt palīdzību, tad šādiem gadījumiem ir paredzēts ātrais kredīts.

Kur un kas var saņemt ātro kredītu?
Ātrais kredīts ir naudas aizdevums, ko iespējams noformēt ar interneta starpniecību. Tas tiek izsniegts pilngadīgām personām ar regulāriem ikmēneša ienākumiem, lai būtu no kā atdot kredītu. 

Ir dažādas kompānijas, kas piedāvā ātros aizdevumus. Viena no tām ir "VIA SMS". Ātrais kredīts ir paredzēts nelieliem tēriņiem, tāpēc, aizņemoties pie "VIA SMS", pirmajā reizē vari pretendēt uz 350 eiro lielu aizdevumu, turklāt to vari saņemt bez papildus maksas

Tā ir iespēja, ko vērts izmantot, proti, pirmajā aizņemšanās reizē Tev būs jāatdod tāda pati summa, kādu aizņēmies. Ja Tev nepieciešami 150 eiro finansiālo problēmu nokārtošanai, tad arī aizdevējam atmaksāsi 150 eiro un ne centa vairāk ar noteikumu, ja naudu atdosi noteiktajā termiņā.

Prioritātes pastāvīgajiem klientiem
Kompānija "VIA SMS" ir ieinteresēta piedāvāt saviem klientiem abpusēji izdevīgus sadarbības nosacījumus. Pastāvīgajiem klientiem ir iespējas saņemt aizvien lielāku aizdevuma summu – otrajā aizņemšanās reizē tie var būt 500 eiro, bet trešajā līdz pat 700 eiro. Izmanto iespēju nepārmaksāt procentus par kredīta aizņemšanos. 

"VIA SMS" piedāvā saviem esošajiem klientiem akciju – trešdienās, aizņemoties kredītu atkārtoti, tiek piemērota 50 procentu atlaide komisijas maksai. Izvēlies aizdevumu šādās situācijās:
- ja nepieciešams automašīnas remonts;
- ja salūzusi sadzīves tehnika (remontam vai jaunas iegādei);
- ja saplīsis mobilais telefons un steidzami nepieciešams jauns;
- ja nepieciešama neliela naudas summa iknedēļas pirkumiem, taču algas diena kavējas.

Tās ir tikai dažas no situācijām, kurās nonāk cilvēki, kuriem ātrais kredīts ir vienīgais glābiņš.

Naudas aizdevums bez brīvdienām
Nepieciešamība pēc papildus naudas līdzekļiem var rasties jebkurā dienā. Tieši tāpēc "VIA SMS" rūpējas par klientiem, dodot iespēju ātro kredītu saņemt ne tikai darba dienās, bet arīdzan brīvdienās. Pirms pieteikšanās kredītam ir vērts rūpīgi iepazīties ar līguma nosacījumiem. 

Neskaidrību gadījumā sazinies ar kompānijas pārstāvjiem, kuri ar prieku Tev palīdzēs un dos padomu. Tāpat sīkāka informācija pieejama mājaslapā viasms.lv. 

Ātrais kredīts ir nopietns solis, tāpēc rūpējies, lai Tava reputācija un kredītvēsture netiktu sabojāta kredītmaksājumu kavējumu dēļ. Aizņemies atbildīgi! Apzinies savas iespējas atdot kredītu līgumā paredzētajā laikā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)