Banner 980x90

Atcelts Lubāna mitrājā paredzētais sniega kurpju salidojums

Madona24.lv
Madona24.lv

Sakarā ar atkusni uz pagaidām nenoteiktu laiku ir atcelts sestdien, 30.janvārī, Lubāna mitrājā paredzētais sniega kurpju salidojums, aģentūra LETA noskaidroja Lubāna mitrāja informācijas centrā.

Pasākuma organizatori bija plānojuši, ka tā gaitā būs iespēja vērot sniega kurpju gatavošanu, tās iemēģināt un iegādāties. Pasākuma dalībniekiem bija paredzēts arī 15 kilometru garš pārgājiens ar sniega kurpēm pa Lubāna ezeru uz Akmeņsalu.

Sniega kurpju salidojuma noslēgumā pasākuma dalībniekiem bija plānots sildīties pie kamīna, piedalīties kopīgā zupas gatavošanā uz ugunskura un tās degustēšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)