Banner 980x90

Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas klase dosies ekskursijā uz "Via Hanseatica" tūrisma objektu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Septembrī tūrisma maršruts "Via Hanseatica" izsludināja zīmējumu konkursu izglītības iestāžu klašu kolektīviem no visas Latvijas. Konkursā panākumus guva arī Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas klase.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja konkursa organizatori, lai piedalītos konkursā, skolēni līdz 12.oktobrim tika aicināti izvēlēties kādu no "Via Hanseatica" tūrisma objektiem – tas bija jāattēlo zīmējumā vai kādā citā radošā formātā, lai cīnītos par balvām – bezmaksas ieejas kartēm klases ekskursijai izvēlētajā objektā.

Kopumā konkursā dalību pieteica 20 klašu kolektīvi no dažādām Latvijas malām – Ogres, Alūksnes, Priekuļiem, Maltas, Valmieras, Rīgas, Siguldas, Trikātas, Rencēniem, Gulbenes, Ļaudonas, Straupes, Kocēniem, Liepājas.  

Iesūtītos darbus izvērtēja tūrisma objektu saimnieki – konkursa uzvarētāji dosies ekskursijās uz izvēlēto tūrisma objektu, lai ar to iepazītos tuvāk un atklātu vēl līdz šim nezināmo "Via Hanseatica" maršrutā.

Konkursa rezultāti:
* Valkas novadpētniecības muzejā viesosies un spēli "Šķērsojam Latvijas/Igaunijas robežu" izspēlēs Priekuļu vidusskolas 6.b klase
* Cēsu viduslaiku pili iepazīs Maltas vidusskolas 5.c klase, Ogres sākumskolas  2.c klase, Valmieras Pārgaujas sākumskolas  3.d klase un Rīgas 40.vidusskolas zīmēšanas studijas bērni
* Vējiņu pazemes ezeros viesosies Trikātas pamatskolas  7.klase
* Mucu muzejā roku iemēģinās Alūksnes pilsētas sākumskolas 2.b klase
* Cecīļu dabas takas iepazīs Gulbenes  vidusskolas 3.a klase
* Sajūtu parka Taku kokos izmēģinās Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas 8.klase un Kocēnu pamatskolas 8.klase, savukārt Straupes pamatskolas 8.klasei un Valmieras 5.vidusskolas 6a. klasei tiek piešķirta simpātiju balva – 50% atlaide ieejas biļetei
* Ar rollerslēpēm Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā slēpos Valmieras Viestura vidusskolas 5.a klase
* Raunas pils skatu tornī kāps Gulbenes vidusskolas 3.a klase
* Ungurmuižā Leļļu izstādi aplūkos un Mazo Unguriņu apmeklēs Sveķu internātpamatskolas 5.klases skolēni

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)