Banner 980x90

Alūksnē notiks Vidzemes NVO forums

Vidzemes nevalstiskās organizācijas (NVO) trešdien, 23.novembrī aicinātas piedalīties Vidzemes NVO forumā Alūksnē.

Tajā dažādu jomu organizācijas no visa reģiona varēs gan iepazīties un dibināt jaunas partnerības, gan diskutēt par Vidzemes reģionālā NVO centra izveidi, gan uzzināt aktuālo informāciju par NVO pieejamo finansējumu un atbalsta programmām. Forums norisināsies Alūksnes kultūras centrā, un tajā paredzami aptuveni 150 dalībnieki. Dalība jāpiesaka līdz 17. novembrim Valmieras novada fonda mājas lapā "www.vnf.lv".

Turpat arī atrodama detalizēta informācija par pasākumu. Savstarpējā sadarbība un jaunu kontaktu veidošana ir "atslēga" nevalstiskā sektora nākotnei. Lai gan Latvija ir maza valsts, nereti mūsu ikdienas saskarsme nesniedzas tālāk par sava novada robežām. Šī ir lieliska iespēja veidot sadarbību Vidzemes mērogā. Turpinot reģionālās diskusijas par Vidzemes NVO centra izveidi, šoreiz forumā izvērtēsim secinājumus un vienosimies par tālāko rīcību: būt vai nebūt šādam atbalsta centram. Tikpat nozīmīga būs informācija par aktuālajiem finanšu instrumentiem, par ko stāstīs dažādu fondu un valsts institūciju pārstāvji.

Vidzemes NVO forumu rīko Valmieras novada fonds, un tā norisi finansiāli atbalsta Kultūras ministrija. Iepriekš šāda mēroga pasākums notika 2012. gadā Cēsīs.

Papildu informācija par forumu pieejama mājas lapā "www.vnf.lv", kā arī zvanot VNF vadītājam Ansim Bērziņam pa tālruni 26136756 vai rakstot uz e pastu VidzemesNVO@vnf.lv.

Pateicoties "Europe Direct" informācijas centram, no Valmieras uz Alūksni un atpakaļ 23. novembrī vedīs īpašs NVO autobuss. Vietu var rezervēt reizē ar reģistrēšanos forumam.

Valmieras novada fonds ir mūsdienīga labdarības organizācija Valmieras apkaimē, tomēr jau vairākus gadus sniedz arī metodisku atbalstu nevalstiskajām organizācijām visā Vidzemē, tostarp piedāvā individuālas konsultācijas, sniedz apmācības un reģiona mēroga pasākumus. Fonda pamatdarbības joma ir ziedojumu piesaiste, lai atbalstītu vietējo iedzīvotāju iniciatīvas – 11 gadu laikā tā ir īstenoti ap 200 projekti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)